Om oss

Alexander Glendestam
Vd, ljud- och ljustekniker
samt montör.

   

Alexander har alltid varit intresserad av musik och teknik. Han började med datorer som mycket liten och spelade i band hela sin tonårstid. Hans första år som ljudtekniker var 2003 och 2004 i Studio GlenDisc. Under dessa år jobbade han bl.a. även för TV4 och Viking Line. Hans mentor var Thomas Malbeck som tog med honom på en del större jobb. Bl.a. på någon Rhapsody In Rock.

År 2005 fick Jens Persson, som drev och ägde JP Ljud, nys om Alexanders färdigheter och erbjöd honom jobb. Alexander tackade ja och gjorde sig ett välkänt namn som ljudtekniker. Jobbet varade i tio år tills han själv övertog företaget 2015.

Expertis du kan lita på

Med över 35 års erfarenhet kan vi hantera dina behov av ljud-, ljus- och bildservice till dig privat eller din arbetsplats. Alla våra tekniker går igenom kraftfull träning för att se till att de är kvalificerade att träffas och lyckas med din förväntan på dagens tekniska servicemarknad. Vår standard sysselsättningspolitik består av bakgrundskontroller och drogprovning, så du kan vara säker på att våra tekniker uppfyller våra höga krav. Vi respekterar ditt företag och dig själv som person och gör allt för att göra det bästa jobbet enligt dina krav och behov.

Vi är stolta över våra yrkesmän! Har du varit i Business sedan 1987, så lär du dig en sak eller två. En sak som vi vet är att ha den bästa utrustningen och skickliga medarbetare med orienterade mål så har man nyckeln till att leverera den bästa servicen! Vi har de bästa yrkesmännen och vi behandlar dem väl för att säkerställa den service vi levererar är av högsta kvalitetet med inriktning på kundens krav.